Kamarimusiikin lämpiökonsertti la 10.12. klo 14 ja muita tiedotusasioita

Tervehdys Emon kamarimusiikkilaiset!
Pidämme vielä yhden kamarimusiikkikonsertin ennen joulua. Olen varannut kulttuuritalon lämpiön iltapäiväksi, jotta kaikki kynnelle kykenevät pääsevät esiintymään ja toisaalta mahdollisimman moni kotopuolen kannustusjoukoista pääsee kuuntelemaan. Kertokaa, käykö aika teille/lapsillenne.

Kaikki Sarahin kokoonpanoissa soittavat: Sarah ei pääse lämpiökonserttiin, etsitään muita vaihtoehtoja.

Julia: käykö sinulle tämä klo 14? Etenkin Alphorn olisi kiva saada harjoiteltua ja esitettyä vielä kerran. Entä haluatteko esittää niitä Brahmseja Julia, Mari ja Leo? Tuletteko tunnille?

Tami ja Mai: Mites teidän ja Beethovenin tilanne?

Lavignac-porukka: Sannalle ei käy 10.12., mutta buukkasimme meidät 15.12. pianon profiilikonserttiin klo 17.

Raudaskylä 28.12.-1.1.

Olen näillä näkymin menossa Raudaskylän talven mestarikursseille vuoden vaihteessa ”ylimääräiseksi” opettajaksi. Jos jotkut teistä ovat kiinnostuneita menemään piano/viulu/alttoviulu/sello-kursseille, suosittelen. Ja sitten siellä vois saada kamarimusiikki- ja pianotunteja myös minulta. Tai sitten vaikka ihan pelkästään kamarimusiikkiakin… Ilmoitelkaa siitäkin, jos on kiinnostusta. Infoa löytyy osoitteesta http://www.raudaskylansoivakesa.fi/leirit_talvimestari2012.php

Mukavaa joulunodotusta, on ollut tosi mukavaa tähän mennessä!

Julkaistu kohteessa Tiedotusasiat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Slideshow