Infoa Melartin-kilpailuun lähtijöille

Hei kaikki!
Melartin-kilpailut lähestyvät. Nyt on aika takoa rautaa, joka on kuumahkoa ja roimasti keskeneräistä lähes joka ryhmällä. Eiköhän se tästä, mutta töitä täytyy kaikkien kanssa tehdä. Siispä nyt olisi syytä sekä harjoitella stemmoja tavallistakin enemmän ja pitää yhteisharjoituksia/tunteja vähintään kahdesti viikossa nämä jäljellä olevat vajaa neljä viikkoa.

Ehdotan kaikille yhteisesti puuhalauantaisessioita seuraavan kahden viikonlopun ajaksi. Aikataulutetaan jokaiselle ryhmälle lauantaiksi tunti, vähän yhtyeen omaa harjoittelua, sekä luokkatunti, jossa voisi tarpeen mukaan esittää valmistuvia kappaleita ja niiden osia. Olen varannut näitä varten Kultsan 3. kerroksesta tiloja la 23.1. klo 11-16 ja la 30.1. klo 11-16. La 6.2. olen Porissa pianoseminaarissa, joten silloin yhtyeet voisivat harjoitella ilman minua tai mahdollisen muun opettajan kanssa. Sitten on vielä tunnit ma 8.2. – to 11.2. (maanantaina on myös TNS:n konsertti).

Puuhalauantaiden lisäksi siis viikottain 1-2 tuntia joka ryhmälle mahdollisuuksien mukaan. Tämän lisäksi muutamia tärkeitä päivämääriä:

  • Ti 2.2. Kamarihelmikonsertti Tuomiokirkon Kryptassa, Helsingissä: Karoliina, Jussi ja Helmi esittävät Beethovenin 1. osan ja Rotan trion vikan osan
  • Ke 3.2. Kamarimusiikin profiilikonsertti Tapiolasalissa klo 18. Kaikki kappaleet pitää olla esityskunnossa tähän päivään mennessä, muuten on turha unelmoida onnistuneesta kilpailureissusta…
  • 10.2. toinen Kamarihelmikonsertti Sellosalissa

Savonlinnaan pitää lähteä perjantai-illaksi, sillä saliharkat alkavat jo lauantaiaamuna. Kilpailusarjojen ekat erät alkavat sitten lauantaina klo 14. Finaalit ovat sunnuntaina klo 12 ja 14 ja palkintojen jako klo 17. Ilmoittakaa pian, millaisella porukalla ja aikataululla olisitte Savonlinnaan lähdössä, organisoinnissa on näin isolla porukalla omat haasteensa.

Loppuun vielä Savonlinnasta saatu kilpailuinfo:

Osallistujainfo

13.2. Alustava kilpailuaikataulu

Tsemppiä kaikille!

Julkaistu kohteessa Tiedotusasiat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Slideshow